На последна инстанция лидерката на БСП Корнелия Нинова губи делото срещу

...
На последна инстанция лидерката на БСП Корнелия Нинова губи делото срещу
Коментари Харесай

Нинова губи делото за клевета срещу Десислава Атанасова от ГЕРБ

На последна инстанция лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова губи делото против депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова за клюка по проблема с приватизацията на „ Техноимпекс “, заяви бТВ. Върховният касационен съд (ВКС) също така е осъдил Нинова да заплати на Атанасова 2400 лева разходи, а на ГЕРБ – 1716 лева

Адвокат на Десислава Атанасова по делото бе Рая Назарян.

Историята е от 2017 година, когато лидерката на Българска социалистическа партия заведе дело срещу Атанасова и против ГЕРБ за неимуществени вреди за 30 000 лв..

Делото е за клюка, в това число и за корист и манипулиране на мнение на публични органи.

Десислава Атанасова, наричайки Нинова Приватизаторката (с която през днешния ден са " в един тим " по тематиката за хартиената бюлетина, б.р.), съобщи, че " нито договорката, нито Корнелия Нинова са проверявани до момента за „ Техноимпекс ”. Както и че някогашната следователка, а след това политик или е била подставено лице на външнотърговски сдружения, които са я упълномощили да взима решения, или това е „ следващият образец за разбойническа приватизация ”

" Току-що си внесох държавната такса и завеждам до края на деня дело на Десислава Атанасова и солидарно на политическа партия ГЕРБ, тъй като тя показва тяхното мнение - разгласи на 12 декември 2017 година Нинова.

Оттук нататък тези разногласия се вземат решение на плоскостта на правосъдните каузи - за всичко, в това число и за корист и манипулиране на мнение на публични органи. Имам поради, че госпожа Атанасова е била осведомена с писмо от основния прокурор, че няма осъществени закононарушения, че има осъществени инспекции (по приватизацията на " Техноимпекс " - бел. ред.) и все пак, откакто към този момент е била осведомена, продължи да клюки и да лъже в общественото пространство ", съобщи Нинова.

Тя твърдеше, че Атанасова е била осведомена с писмо от основния прокурор, че няма осъществени закононарушения и че има осъществени инспекции.

Тогава от ГЕРБ цитираха писмо от основния прокурор Сотир Цацаров  - че не са подавани сигнали и не са осъществявани инспекции по приватизацията на бившето соцдружество.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР